fb
twitter
google

Herceg

 

Društvo Herceg d.o.o. Srebrenik predstavlja potvrdu uspješnog poslovanja čija je tradicija duga 33 godine. Firma koja je osnovana 1983.godine kao zanatska radionica braće Herceg, danas je izrasla u najvećeg proizvođača PVC i Alu stolarije u Bosni i Hercegovini. Iza nas je veliko radno iskustvo, a vrhunski kvalitet proizvoda prepoznali su domaći i inostrani kupci podjednako, tako da već 13 godina uspješno izvozimo stolariju u zemlje Evropske unije, pa i šire.

Cilj svih osoba, kako u privatnom tako i u poslovnom životu, je da budu među najboljima. Herceg prozori i vrata ispunjavaju najsavremenije zahtjeve u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, dizajna, termičke i zvučne izolacije. Mi nudimo proizvode i usluge po svjetskim standardima, a to će potvrditi mnogobrojni kupci u BiH (najviše na području Tuzlasnkog, Posavskog, Sarajevskog i Srednjebosanskog kantona, Brčko Distrikta i dijela Republike Srpske), ali i šire (Hrvatska, Slovenija, Belgija, Holandija, Njemačka, Norveška, Švicarska, Austrija, Italija, Australija itd).

Pored visokokvalifikovane i motivirane radne snage, jedan od pokazatelja kvaliteta naših proizvoda je i činjenica da koristimo samo najkvalitetnije repromaterijale. PVC stolarija se proizvodi od najpoznatijih njemačkih profila po sistemima TROCAL i KÖMMERLING, a aluminijski proizvodi se izrađuju od profila po sistemima FEAL, SCHÜCO, ALIPLAST i VAN BEVEREN. U naše proizvode ugrađujemo stakla svjetskih proizvođača AGC (GLAVERBEL) i GUARDIAN, od kojih u našim pogonima izrađujemo dvostruko ili trostruko termoizolaciono staklo punjeno argonom, a pri čemu u kombinaciji Float i LOW-E stakla zadovoljavamo najstrožije norme u ovoj oblasti.

 Glavni cilj društva Herceg je zadovoljstvo naših kupaca, a to postižemo tako što stalno osiguravamo:

 -vrhunski kvalitet proizvoda uz relativno povoljne cijene

 -širok asortiman proizvoda i najsavremenije tehnologije

 -stručne i pouzdane savjetnike za odabir proizvoda

 -siguran i efikasan servis u garantnom i vangarantnom roku

 -relativno kratke rokove isporuke

 -poštivanje krilatice ZA MIRAN SAN, TOPLU ZIMU i UGODNO LJETO!

 Dopustite nam da Vas pozovemo na otvorenu poslovnu saradnju, u kojoj ćete sudjelovati aktivno od kreiranja ideje do njene realizacije. U tom smislu dovoljno je da nas posjetite u našem salonu i fabrici u Srebreniku, da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila. Naše stručne osobe stoje Vam na raspolaganju u svakom trenutku i rado će odgovoriti na svako Vaše pitanje.